melekkannesi Kızlar kiralamini uygulamasını kullanan varmı oto koltuğu kiralamak istiyorum ama güvenilirmi bilmiyorum kiralama bittikten sonra iade sürecinde felan sıkıntı yaşayan varmı??
zeynepays Bende kabin boy bebek arabası kiralamak istiyorum bizimki arabaya zor sığıyor ama bende kararsızım
melekkannesi zeynepays ya aslında çok duydum karşıma çıkıyor bu site ama hiç etrafımda kullanan yok belki burda varsa sizinde işinize yarar .
gkcedefne melekkannesi Ben kızım için otomatik sallanan anakucağı kiralamıştım 3 aylık hatta geçen hafta süresi bitti geri gönderdim. Gelen ürün gayet temizdi ve iade ederken de bi sıkıntı yaşamadım.
melekkannesi gkcedefne ya çok teşekkürler bende 1aylık tatil için kiralayacaktım ama fiyatları biraz uçmuş sanırsam oto koltuğuna 1aylık 1.000tl istiyor.
Minel-inannesi melekkannesi evrak sureci beni yoran bi uygulama oldugu için direk kiralamaya vercegim paraya 2.elden satin alip geciyorum. İhtiyacim bitince ya ihtiyaci olan birine devrediyorum yada bende satisa koyuyorum😊
melekkannesi Minel-inannesi ya aslında bende aylık kiralama fiyatına bakınca biraz o yönde düşündüm çok mantıklı ☺️
gkcedefne melekkannesi yani alınan ürün ve fiyata göre karşılaştırma yapılabilir tabiki. Kızımın durup durmayacağından emin olamadığımız için para verip almak istememiştim ben o yüzden kurtarıcı bi uygulama oldu bizim için. Başkasının da ihtiyacı olursa yardımcı olmak için yazdım sıkıntı yaşamadığımızı
pamugunannesiii melekkannesi otomatik ana kucağı kiraladık 2 aylık gelen ürün temizdi çabuk geldi iade sürecindede bi sorun yaşamadık