Dila97 Kizlar kizim baba, dede, meme, mama, gel ,cıs ,cici bunlari soyluyo sadece oglum suan 2 bucuk yasinda 11 aylikkenki videolarina bakiyorum daha cok kelime soyleyebiliyomus. Tabiki her cocuk bir degil ama sizin bebekler nasill
HunnyBunny Dila97 benimki de 11 ayşık baba dede mama meme dışında bir şey söylemiyo sizinki gayet iyi bence daha bile çok kelimesi var 😅
Dila97 lacin yok yanlis anlisilmak istemiyorum sadece merak ettigim icin actim post sorun oldgunu dusundgum icin degil genel olarak bu ayda bebekler konusmasi nasil diye💕 sizin bebisede masallah❤️
Jeliboonn lacin hahah ahhh kader ortağım benim oğlumda baba diyor 15mde 9 olucak ama henüz emeklemiyor tembel galiba
Dila97 motherisbackk ne yaptiysam anne dedirtemiyorum digerleri daha kolayina gitti heralde sizin bebisede bin maşallah ❤️
Dila97 Sevvl sakin olun😊 bsey bekledgimden degil sadece yasitlarini merak ettim kiyaslamada yapmiyorum ya yemin ederm linc yememek icin insan ne yazacgini sasryo. Tesekkur ederimm yinede 💕
Dila97 HunnyBunny sizin bebisedr masallah💕 benim dilimden cıs kelimesi dusmuyoo prizlere cok merakli o yuzden herseyden once cıs demeye basladi 😅
motherisbackk Dila97 ben devamlı annneeemmmmmm diyodum baskın baskın söylüyodum günün her dksı😂😂 ilk annem dedi
Sevvl Dila97 kız linçlemedim lincci tayfa değilim 😂ama ilk kelimeler 12 15 ayda beklenirken siz fazla evhamlanmıssınız onu diyorum benim ikizlerimde 11.5 aylık anne baba dede mama Ela Ada birbirlerini çağırıyorlar teyze bunları söylüyorlar doktor çok çok bile iyi diyor
Dila97 Jeliboonn 9 aylikken benim kizim da sadece baba dede diyodu ama tam soylemiyoduda bababa dededede diye heceliyodu😊 ve hic emeklemedi 9 ay 1 haftaydi emeklemeye basladi 9 ay 17 gunlukdu yurumeye basladi sizin gibi diyodum cok tembel kesin emeklemicek gec yuruyecek diye ama simdi 11 aylik nerdeyse koşuyo 😅
Aybuke54 Dila97 benm kızım 10 aylık baba dede mama gel dit atti hop hadi diyor anne hariç hersey diyo😁😁
Dila97 MrsDumanAda amin insallah ❤️ gercekten oyle oglumada anne de diye cok cabaladim simdi gün icinde darlayana kadar soyluyoo 😅
Edo_yekta12 Daha ne bacım benimki de 11 aylık sadece baba diyor arada bi mama diyor çok nadir dede diyor başka bir şey yok😂