Birprenscik Kızlar çok iyi bir leke çıkarıcı ariyorum bir tane kullanıyorum o kadar iyi değil ne önerirsiniz? Birde beyazlar için hangi leke çıkarıcıyi kullanıyorsunuz perdeleriniz için?
eraysen Birprenscik e bebekten baby me sıvı leke çıkarıcı aldım şuana kadar çıkarmadığı leke olmadı sadece içerik sebebi ile bebeğin eşyalarını iki kere yıkıyorum leke çıkarıcı döktüysem kendi eşyalarımızda leke üzerine döküp biraz bekletip sadece yıkıyorum herşeye kullanıyorum
Asyaveannesi04 Birprenscik Elite home bebeğime kullanıyorum çıkarmadığı şey görmedim kaka, çilek, mandalina lekeleri
Birprenscik eraysen ya benim halima çöpün suyu döküldü çıkaramadım lekeyi orda kaldı genel kullanabileceğim bişey ariyorum
eraysen Birprenscik ben genel kullanıyorum bebekte ek gıda lekelerini çıkarınca herşeyi çıkarabileceğini düşünüp herşeye kullanıyorum 🙈
aselismomy Birprenscik yıllardır asprin sprey kullanırımm çay kahve çöp tüm lekeleri çıkartıyor ayrıca mutfak dolaplarındaki yağları bile sıkıp 2 dk bekledikten sonra hemen çıkıyor hiç uğraştırmıyor