Lazziya23 kesinlikle öyle diyorum bana başkası dese aman der geçerdim ama başıma gelince anladım 20 gün grip belirtileri yaşadık çoookk sonradan ishali başladı sürekli doktora götürüyorum her götürdüğüm grip nezle diyor ateş kusma öksürük vardı özellikle geceleri uyutmuyodu öksürüğü bi de kızımın alerjisi var toza tüye falan alerjik öksürük olur 2 ayda bir öyle bişey sandım ama çocuğun göz altları morarmaya başladı yüzü gitti zayıfladı sürekli baygın baygın yatıyordu hem bronşiti ilerlemiş hemde bağırsakları enfeksiyon kaynıyormuş su dahi içmiyordu son evre kötüleşmişti o yüzden baştan önleminizi alın benim eşim cumartesi askere gidecek mesela sık özele giden insanlar değiliz ama cocuk olunca özel şart. devlet bu konuda iyi değil ilgilenmiyor ateş düşürücü ağrı kesici yazıp yolluyor özelde detaylı tahlilleri yapıldı bir ton ilaç verildi çok şükür toparladı iştahı açıldı belki ilaçları cihazları dahil 3-4 bin gitmiştir normal zamanda dert edilmez biz sıkışığız diye özeli en sona bırakmıştık ama gerçekten özelden başkası yalan üstüne basa basa detaylı tahliller testler isteyin kimi görsem gripi bronşite çevrilmiş bizle bi çocuk daha girmişti içeri gözleri kıpkırmızı ölüyodu öksürükten o da bronşitmiş allah korusun cok dikkat edin ateşinin yükselmesini beklemeyin özellikle ishali olursa hangi durumda olursa olsun götürün ishalde hastalık içe vuruyor cunku (diş dönemi yediği şeyler vs hariç dokunmazsa) ishalini takip edersiniz insalah gecmis olsun