_mom20 Kızlar 4 buçuk aylık olduk sağlık ocağının verdigi demir ilacını kullanıyorum içime sinmiyor icerigi temiz bir Demir ilacı biliyor musunuz ya da onerebileceginiz
bbtuba _mom20 bestiron veriyorum. İçerisinde zeytinyağı ve portakal yağı var c vit. Destekli. Ve temiz içerikli tabi büyük abdestini de boyamiyor. Kilo başına 2 damla veriyorum ben
MiraBelis22 Berilsmom13 ne kadarlık sizinki bizimki ocean içiyor ama değiştirmeyi düşünüyorum tadı kokusu nasıl
MiraBelis22 Kaymakliiball 10 damlaya kadar verebilirsiniz dedi bı hemşireye sordum kg başına hesapla dedi o hesapladı 20 21 gibi dedi
Berilsmom13 MiraBelis22 ben sidefer kullanmıştım ama sonradan bestiron duydum daha temiz içerikli diye araştırdım. Zaten 4. Ayda başlanıyor
BirPrensesBirMiyavValidesi _mom20 temiz içerikli. Tadi çok güzel. 8 aylik kizim, şişeyi elime alir almaz icmek icin sabirsizlaniyor
MiraBelis22 bbtuba sizi. Bebek ne kadarlık benimki çok secici ondan mı alsam diyorum da guvenemiyrim icmezse diye de
MiraBelis22 Kaymakliiball ben hesaplamayı bilmiyorum kuzu tam Dr yada bebek hemsiresine sor daha iyi olur