birminnakannesi06 bizim yukarıda da bahsettim uzun geçmeyen hastalığımız oldu.bu bronşit zatürre hastane yatışları.2 haftalık olduğundan beri tummy time yaptırıyordum.çok erken döndü ve sürünmeye başladı.her yere kendisi ulaşan bebek emeklemek için bir sebep bulmadı.evin her tarafını sürünerek geziyor.tabi hastalık benim bebeğimi az daha benden alıyordu.3 aydan fazla süren üst solunum yolu enfeksiyonu.çok ağır ilaçlar kortizonlar damar yolu bulamadıkları için bacaktan vurdukları 800 mg lık antibiyotik iğneler.2 ay oldu taburcu olalı. Ama bacaklarındaki iğne yeri kitleleri yeni geçti. Hastalıktan dolayı gelişimi kilosu boyu durdu.halen 4. Ay kilosunun üstüne pek bişi koymadı.ek gıda alerji yaptı.ek gıda almıyor.kullandığı antibiyotikler bağırsak florasını bozdu anne sütünü sindiremiyor.3. Ayda biten gaz sancıları 7. Ayda geri döndü.bizim sebepler bunlar işte.taburcu olana kadar ben oturması için fazla uğraşmadım. Ek gıdaya bile 7 ayı geçmiştik öyle başladık.ben nörolojik bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ama bir daha kendisini toparlayamaz gelişemez yürüyemez diye çok korkuyorum.ayaklarına basmıyor.ortopediye götürücem bacak boğumlarında eşitsizlik var. Bacak boyunda hafif boy farklılığı var. Çocuk doktoru pek önemsemedi ortopediye götürün dedi.uzun yazdım kusura bakma.sizce sizin geç oturmasına sebep durumlarınız var mı ?