Feyza1 canım aslında buna sen karar vereceksin yani ben çok çok memnunum annemde aynı şekilde ikimizde Philips Xxl aldık Wi-Fi özellikli diğer markalara göre de airfry kapları içinden çıkıyor ızgara sulu yemek kabı vs o yüzden bunu tercih ettim tam modeli istersen yazarım
Şöyle çok az yağda herşeyi yapıyorsun mesela ben yazın patlicanlarımı bunda kızartıp buzluğa attım. Tavuk et köfte vs efsane oluyor sen salatayı yapana kadar tavuk hazır yaklaşık 2 kilo kanat tek seferde pişiriyor daha fazlasını denemedim gerek olmadı hiç inanılmaz lezzetli oluyor. Balık annem yapıyor ben hiç sevmiyorum balık o yüzden kokmaması mucize balık yaptığında asla ev kokmuyor veee bence en önemlisi bütün parçalar makineye giriyor.. mesela sabah kaynanam kahvaltıdaydı kabak biber patates havuç yarım kaşık yağ ile yağladım çay demlenene kadar hazırdı ister üzerine domates sos yap ister yoğurt ister öyle yere köfte kanat vs bunları buzluyken çıkartıp direkt yapabiliyorsun çözdürmeye gerek yok.. annem kek yapıyor harika oluyor 12 dk pişiyor böyle yani alırken dikkat etmen gereken yani şahsen benim model sepeti çıkartıp elinle sallıyorsun ve çekmece tarzı olduğu için temizlemesi rahat ama bi model daha var makineyi ters çeviriyorsun yoksa raylardan temizlemesi zor ama onu da sallamaya gerek olmuyor yani bu kısmına dikkat et.. Wi-Fi özellikli neden aldım markete gideceğim zaman veya evde yoksam eşime diyorum dolaptan şunu at ben ayarlicam diye uzaktan hallediyorum eee mağlum bebekte var hani ilerde bakıcı vs durumu olursa yapamazsa diye böyle aldım