Gizemmmmmmmm Adana Balcalı hastanesi çocuk bölümü depremden sonra başka bir hastaneye taşındı mı ve randevu nasıl alınıyor acaba
Gizemmmmmmmm Gizemmmmmmmm normal devlet Hastanesi’nde iyi doktor bulamadık ozeldeki doktorumuzda maddi olarak sarsmaya basladi
12345678fatma Gizemmmmmmmm evet depremden sonra başka hastaneye taşıdılar hen kızımı balcalida dogurdum oglumuda adana sehir hastanesinde dogurdum
Sevemr Gizemmmmmmmm bn geçen ay adana Yüreğir devlet Hastanesi’ne gttm. Alt kattaki cildiye bölümünde ve fiş kesilen danışmaya balcalı yazılı kâğıt koymuşlardı,.. hangi bölümler vardır bilmiyorum ama.
12345678fatma Sevemr merhaba Bende Yüreğir devlet hastanesine cok yakınım yürüyerek gidiyoruz arada siz nerde oturyorsunuz
Sevemr 12345678fatma ben Doğankentte oturuyorum karataş yolu üzeri.. bnde iki oğlumu da Adana şehir Hastanesi’nde doğurdum.
Gizemmmmmmmm 12345678fatma balcali her şeye çok detaylı bakıyor ilgililer diye oraya gitmek istiyordum ama iletişim nodan ulaşamadım hastaneye cevabınız için teşekkürler