Cnprtk Bebeğim 1 buçuk aylık bazen içmeyip kalan az biraz maması oluyor Onu döküyor musunuz yoksa üzerine ilave yapıp bir sonraki yiyişte veriyor musunuz
Rabiaustkt Cnprtk hayır onu kullanmiyoruz artık maksimum yarım saat durdurabilirsiniz oda kutularda yazıyor . Onun dışında yenisini yapmalisiniz
Ikrazumra19 Cnprtk bir dolu biberon bile kalsa döküyorum cunku 1 saatte tuketilmesk lazim tekrar isitilmaz ilave yapilmaz
cglyn9 Cnprtk bana ebem anne sütü gibi düşünebilirsin 3 saat dışarıda dayanır, 3 saatten sonra içirmenelisin demişti. Onun dediği gibi yapıyorum ben doğduğundan beri. Bir problem de görmedim.
Sin21 cglyn9 mamanın üstünde bile bir saat içinde tüketin yazıyor. 3 saat çok çok fazla ben anne sütünü bile dışarda 3 saat bırakmıyorum. Bence yanlış yapıyorsunuz onun vitaminleri gidiyordur o şekilde ama tabi ki siz bilirsiniz yine de🌷
cglyn9 Sin21 ben gıda mühendisiyim ve ambalajlara öyle şeyler yazıyoruz ki aslıyla pek alakası yok 😂 bu durumunda mama firmalarının yararına olacak şekilde yapıldığını düşünüyorum. Vitamin, mineral vs de öyle giden bişey değil ayrıca.