Melikemetin sizinle ayni durumlari yasadim.. gogus ucum yoktu duzdu halbuki gorseniz kocamandir yani goren oo sende de cok sut olur denecek buyuklukte goguslerim gel
gor ki ise yaramadi 😂🥹bebek aktifte ememiyordu silikon uclada olmadi bizim eds yontemi denedik olmadiii eve emzirme danismani cagirdim 4000₺ para verdim sirf emsin diye bebek tuttu ilk defa memeyi ama aktif degil dedigim gibi 2-3 dakika tutup sinirlenip birakti hep.. ben her seyi denedim kisaca 38+4 te sezeryan ile dogum yaptim ilk 1 ay cok agladim emziremedim diye oglumda kolikti ayrica sonra o kadar cok agladiki gaz sancisindan aglamalarimi durdurup bebegime iyi gelmem lazimdi .. ilk 2 hafta surekli sut sagdim ust bolgem hep acikti ve hasta oldum bebegimede bulasti kolik oldugu icin surekli kucagimdaydi ve aktif sutte sagamadim en son artik.. aptamil 1 ile buyuyoruz suanda .. hala uzuluyomuyum evet ama kendimide bebegimide yipratmiyorum artik.. lutfen sende benim gibi olup bu gunleri zehir etme kendine olur mu? gittigin her yerde hastane saglik ocagi vs emzirmek, anne sutunun onemi afislerini gorup agliyordum .. allaha sukur bana cevreden emzirmiyomusun sorusu cok gelmiyor bilincli bir cevrem var mamaysa mama.. oglumun kolikligi ben kendimi iyi hissettikce gecti.. lutfen kendine ve bebegine uzulerek stres yukleme .. evet dene hep sağ eğer yatirdiginda uyuyan bir bebegin varsa sagmaya devam et mutlaka artacaktir sagimla.. bir instagram hesabi onerecegim oradaki
pompayi almani tavsiye ederim ben bile bir umut aldim daha 1 hafta once ama sutum gelmiyor napayim… elimden geleni yaptim ama yok. birde cevrende mama ile buyuyen cocuklara bir bak hangisi hasta olmus hicbiri… anne sutu evet cok degerli ama turkiyede abartiliyor.. emziremeyen cok anne var yalniz degilsin benim esim 5 kardes ve hic biri emmemis anne sutu almamislar hepsi dağ gibi.. hicte hasta olmazlar ben anne sutuyle buyumusum hep hastayim.. kendini üzme sen cok guzel bir annesin… instagram hesabi: ilkimbuyukbostanci bu kadinin tavsiyelerine bir bak onerdigi pompayi al dene olmuyorsa sakin zorlama … gunlerin tadini cikar zaman gectikce her sey cok daha guzel olacak cevre baskilarina eger varsa kapat kulagini hee evet sagiyorum veriyorum de yeterki sussunlar .. mutlu zamanlariniz olsun..