Kkubraa Kizlar bisey sormak istiyorum benimki oglum 2 yaşındayken sezeryan dogum yaptim 2. Oglum doğdu şuan o 6.5 aylik korunduğumuz halde hamile kaldigimi öğrendim çok korkuyorum üst üste sezeryan yapan var mı acaba yada başına böyle gelen var mu
aslanbeyy Kkubraa tam bi bilgim yok yanlış olmasın ama teyzem 3 sezeryan oldu 2 sene arayla sıkıntı yaşamadı
iki_prensesannesi Kkubraa 2 inci bebegime kizim 9 aylikken hamile kaldım isteyerek benim ikinci zor gecti çünkü İtp hastayım ve erken doğum yaptim ama tabi benim bünyem kaldırmadigi icin bunu doktorun nasil öngörüyor o önemli canim benim mesela ben doguma kadar doğumdan sonra da emzirmeye devam ettim bir sıkıntı yasamadik
elfnurs Kkubraa sizle aynı aylarda emzirirken bı arkadaşım kaldı sorun yaşamadı tabi dikisleri karnı büyüdükçe ağrıyordu
Kkubraa aslanbeyy benim ki 1 yıl 2 ay geçmiş olacak ama çok korkuyorum yarına randevu aldım ama başına gelen var mı diye sormak istedim
Melike_ikra Deletedmom_103 aşkım benimde davlumbazım tuttu ya sjsjjdjdjd 😂 yerim seni güldürdün beni aşko
Buket57 Kkubraa benim adam bi de bimden alıyor prezervatifi şu an bende korktum kızım daha 10 buçuk aylık🙄 şu ana kadar bi sorun olmadı ama güven olmuyor demekki. Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına her şey kısmet nasip🌸