Tomris61 Kızlar bebekleriniz ne zaman bay bay yaptı? Alkış, yüz mimikleri, hayır falan yapıyor ama bay bay yapmıyor da merak ettim. 11 aylık
Lolik Tomris61 7 aylıkken başlamıştı ufak ufak . Çok kontrol edemediği için tam sallayamıyordu ama baybay dediğimiz kişiye doğru elini kaldırıp sallamaya çalışıyordu
sencerareninannesi Tomris61 Benim bebeğim de 6 aylıkken el sallamaya başladı bay bay bile diyodu 7 aylıkken. Sonra bir anda kesildi. Yeni beceriler kazandı ama bay bay gitti 😂 elini kaldırıyorum sallıyım diye gülerek çekiyo kolunu kendine yapmak istemiyor. Belki sizin bebeğinizde yapmak istemiyordur. 11 buçuk aylık hala anne demiyo 😂 ben annem diyorum o babam diyo peşine çok sinir bozucu 😂😂
koyunshaun Tomris61 2 yaşında bay bay yapmaya başladı şuan 3 yaşında arada babası gidince babay şüşürüz diyor 😂 o yüzden takma kafana tam idrak edemedi kapınca başlar zaten ama sıklıkla göstermeye çalışın birisi gidince falan bay bay yapın öğrenir zaten
Tomris61 Lolik ben mi öğretemiyorum acaba diye düşünmeye başladım artık. Bir sürü şey yapabiliyor bay bay yok
Lolik Tomris61 olmasın neden büyütüyorsunuz ki diğer şeyleri yaptığına göre komut alıyor bırakın geç olsun güç olmasın , sağlığı yerindeyse takmayın kafaya❤️
Tomris61 Lolik çok şükür yerinde ama işte insan takılıyor🤦🏻♀️ özel eğitim öğretmeniyim ben de herkes burda öyle şeyler yazıyor ki her çocuk özeldir, farklı gelişim gösterir bilmeme rağmen acaba der oldum
Tomris61 koyunshaun Yesinler dillerini🤍 Ben sabah okula giderken ağlıyor yapamıyorum, ona annem bakıyor annem giderken de ağlıyor yapamıyoruz😅 bay bay deyince gelip sarılıyor yani anlıyor ama yapmak mı istemiyor anlayamadım
Lolik Tomris61 demeyin ya rahat olun bakın eğitimini almışsınız ne güzel 🥰 herkes her şeyi yazıyor boşverin
tosbiksmoms Tomris61 11 aylık kızım var ve yeni bay bay yapmaya başladı. 7. Ayından beri alkış,gel gel vs. Yapıyordu ama bunu şükür sonunda yaptı. Ay bugün de 3 4 adim atti inşallah devamı gelicek😀