DenizAlpinAnnesi Oglum 1,5 aylik her emdiginde ardindan hemen kaka yapiyor ve sirtina kadar tasiyor , nerak ediyorum sizlerde böyle bir durum varmi
TheLatte DenizAlpinAnnesi evet ilk aylarda bizimde öyleydi 5 aylık olcak şimdi azaldı 1 yada 2 defa yapıyo
Defnedilan34 DenizAlpinAnnesi 1,5 aylık kızım 4 gündür kabizliktan huzurumuz kalmadı keşke saat başı beline kadar yapsa temizlesem de o ağrıyo zorlamayı huzursuzluğu çekmese
1bocek1cicekannesi Defnedilan34 merhaba oğlumda 4 gündür yapmıyordu bugün iki çay kaşığı saf zeytinyağı verdim ve 1 saat kadar sonra feci şekilde kaka yaptı altını temizleyemedim bile duşa soktum. İsterseniz sizde zeytinyağı verin işe yarayacağını düşünüyorum
Defnedilan34 1bocek1cicekannesi normal zeytin yağı olmaz mı ki saf zeytinyağım yok şuanda eşimde gece çalışıyor
Defnedilan34 DenizAlpinAnnesi içi temizleniyor canm benim bebegim günde 8 10 defa yapıyordu bi anda kabız oldu
1bocek1cicekannesi Defnedilan34 bir kerelik verebilirsiniz bişi olmaz bende başlarda verdim komili bi sıkıntı olmamıştı şükür
MertVeAnnesi Ne yaptimsa gecmedi ne ikinmasi nede kabizlik Her mamaya 2 cay kasigi koydum ama ikinma yine gecmedi zorluyordu ben uyararak yaptiriyordum ama gel gelelim damla aldim sukurler olsun iyi oldu (Maflor) tamamen bitkiselmis ve iyi probiotik olarak faydasi varmis basladim bin sukur duzenlendi Sizde Dr sorun bence bu arada oglum 47 gunluk
Torchex Mamasının suyunu yarım ölçek fazla koyun örneğin 4 ölçek mama 4.5 ölçek su işe yarar sırf mama alan bebeklerde arada su da verilmesi gerekiyor yoksa kabızlık yapar bebeklerde kabızlık için armut suyu da işe yarıyor