senemtemur Nimerix ve bexsero aşısını yaptırdınız mı çok kararsız kaldım çocuğa yeterince aşı yaptırıyoruz acaba ilave yaptırmasam mı yaptırsam mı off kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var
motherisbackk senemtemur bexsero 2. Dozunu bugün yaptırdım daha. Yaptırmak lazım menenjit çok tehlikeli sonradan keşke yaptırsaydık demek istemiyorum ben
gunes0312 senemtemur ikisine menenjit için önemli diye biliyorum bexsero ilk doz dün vurdurduk. Doktorunuz ne diyor? Böyle konularda açıkçası birilerinin fikri yerine Doktorunuzun fikri daha önemli bu hastalığa yakalanan çok çocuk var
huzurluaycicek Biz bexero yu yaptırdık nimenrix 1 yas sonrası olacak, maalesef menenjit e yakalanan çok çocuk var
senemtemur gunes0312 doktorum ikisini de yapalım dedi de benim çocuğum emmede zorlanıyor beslenemiyor kilo alımı yok bu ay almadı mesela bünyesi kaldırır mı ne yapar diye endişeleniyorum… Rota aşısı bile ateş yaptı bize o yüzden bilmiyorum
senemtemur Niihhaann endişeleniyorum normal değil mi ?? Herkesin kendi tercihi yaptırıp yaptırmamaları beni ilgilendirmiyor .. yapana da yaptırana da saygı duymalıyız .. Sadece fikir beyanını merak ettim biraz yorumunuz sert olmuş
Niihhaann senemtemur Endişelenmeniz gereken aşı değil menenjit. Fikir beyanıysa benim fikrimde bu. Ben sert bir yorum yaptığımı düşünmüyorum üstelik yorumumda en ufak eleştiri bile yok ki saygı duymadığımı nerden çıkardınız onu da hiç anlayamadım?