Merhabalar 21 günlük taze anneyim ve ilk çocuğum :) 13.02.2024 tarihinde 38+3 te sezeryanla 2800 kilo ile dünyaya geldi. Çok istememe rağmen maalesef sütüm gelmedi ve mama ile besliyorum. Ancak oğlum 60 cc mama yemesine rağmen yarım saat 1 saat sonrasında aranmaya başlıyor ve çok fazlasıyla ağlıyor. Hastanede sma mama verilmişti başta onunla devam ediyorduk gaz ve kabızlık problemi oluşunca Hipp e geçtik kabızlık problemi düzene girdi fakat beslenme sonrasında kusuyor. Bugün itibariyle bebek hemşiremizle görüşüp 90 cc ye çıkardık anne sütü vermediğim için 90 cc ye kadar verebileceğimi söyledi. Size sormak istediğim neden ağlıyor olabilir? Aranması normal mi ? Mama mı yeterli gelmiyor? Hippten sonrasında kusmaya başladı sma ya geri dönmeyi düşünüyorum. Kusmasını mamaya bağlıyorum ama yine de tecrübeli annelerden bilgi almak istedim :( ağlama krizine girdikçe çok üzülüyorum sanki günlerce onu aç bırakmışım gibi ağlıyor ve aranıyor.. bu arada kilosu da 29 unda kontrole gitmiştik 3 kilo olduk.. genel sağlığımızda çok şükür iyi :)