Sblsrgnsn Kizlar merhaba dogum yapali yaklasik 3 ay oldu ilk adetimi dun gormeye basladim fakat afedersiniz kanamanin rengi simsiyah sizce endiselenmeli miyim yoksa normal mi basina boyle bisey gelen varmi acaba ??
Pavlov Sblsrgnsn benim henüz 16 gün oldu ama kontrolde doktor pıhtı birikmiş biraz bir anda gelebilir siyah olabilir korkma dedi 40ın cıkmadan da ilk adetinde de olabilir dedi
Balbal1 Sblsrgnsn canim Benin’de öyle geldi kanama mi bilemedim 5 ay olcak benim 2 gün böyle lekelenme gibi geldi daha yok adet mi oldum şimdi bilmiyorum.
Cicekimftm Sblsrgnsn genelde siyah kanama bir önceki adet döneminden kalan,beklemiş kan sebebiyle olur endişelenmeyin
endlesslove Sblsrgnsn post üstte kalsın bilemiyorum ama birikmiş kan olabilir ondan dolayı siyah gelmiştir yine de siz doktorunuzla ilteşime geçip bilgi alın ihmal etmeyin
Sblsrgnsn endlesslove haftaya doktor kontrolum var :ama gitmeden bi sorayim dedim insallah pihti birikmesidir bakalm mersk ettim herkeste oluyomu diye
Sblsrgnsn Pavlov benimde 40tan sonraki ilk kanama anca oldu insallah oyledir korktum bende oyle siyah olunca
Sblsrgnsn Balbal1 benimde oyle lekelenme seklinde bakalim artik doktora gidince sorcam bikac kisiye de boyle olmus normaldir heralde