Aleyunll Bebeğim +7 aylık glutensiz reçel alacağım ama hangi meyveleri yiyebilir yardımcı olur musunuz ?
zencefillizerdecal Aleyunll elma armut avokado muz bunlardan veriyorum reçel vermedim hiç çilek kivi filan verme alerjik olabilir
zencefillizerdecal Aleyunll ahududu verme hem mevsimi değil hem de alerjik olabilir ahududu böğürtlen için. Reçel olarak kayısı şeftali verilebilir mevsimi değil ama
Aleyunll zencefillizerdecal vişne kara erik falan olur mu organik satan bir yerden alıcam hepsi çok güzel ilk defa deneyeceğiz birde
zencefillizerdecal Aleyunll aslında erik vişne kayısı şeftali filan 8.aydam sonra verilir yine de sen bilirsin 🙏 ❣️
zencefillizerdecal Aleyunll bu ay tadımlarla geçirdi annesi ben öyle yaptım ve reçel vermiyorum açıkcası vermeyi de düşünmüyorum gereksiz şeker dolu onun yerine pekmez verebilirsin bence sen bilirsin ❣️🌸
Aleyunll zencefillizerdecal keçi boynuzu özü veriyorum severek yiyor ayrıca pekmez hiç vermedim şeker katkısı yoktu reçellerde o yüzden almak istemiştim zaten daha erken sanırım sonra alırım teşekkür ederim
zencefillizerdecal Aleyunll ben de keçi boynuzu özüne başladım bir kez bir çay kaşığı verdim hafta da iki üç kez vermeyi düşünüyorum
cnnkr Portakal çilek ve kivi hariç mevsim meyvelerini veriyorum ben. Bazen de kuru incir ve kuru kayısıyı buharlı pişirirdir yumuşatıp ezerek veriyorum