dgn-adl1 Güzel anneler sizlere bir sorum var bu ramazan fitremizi Afrika’daki çocuklara göndermek istiyoruz üzerine biraz daha ekleme yaparak ekmek olur yemek olur ne olursa ama onlara ulaşmasını istiyoruz ama güvenilir bir sayfa var mı bildiğiniz ben baya araştırdık ama bulamadım baya bi sayfa var ama hangisi güvenilir bilemediğim için risk almak istemedim var mı sizin bildiğiniz güvendiğiniz bi sayfa
Turuncgil dgn-adl1 niyetiniz boyleymis ama sma lı bir bebegimiz var akrabamızın ona yapmak istermisiniz bağışınızı
Glcntna dgn-adl1 ben oğlum için kurban kestirmiştim ağbimin bi tanıdığı vardı . Videosu gelmişti oğlumun ismini söyleyip dua ederken
dgn-adl1 Turuncgil yapılan yardım normalde söylenmez ama biz zaten her ay sma lı bebeklere elimizden geldiğince yapıyoruz bu sefer Afrika’daki çocuklara yapmak istiyoruz
dgn-adl1 elisa2705 sma lı bebeklere her ay elimizden geldiğince destek oluyoruz zaten geçen ramazan biz de smalı bir bebeğe göndermiştik fakat bu ramazan Afrika’ya göndermek istiyoruz
mobesebesir dgn-adl1 oğlumun akika kurbanını hak insanı yardıma bağış yaparak kestirmistik güzel Bi videosunu yolladılar dualar eşliğinde kesilirken isterseniz oraya yapın bagisinizi video yolluyolar
kisayizyaondan Umut kervanı, yetimler vakfı, İHH insanı yardım vakfı bunlar hepside yardıma muhtaç insanlara yardım ediyorlar. Afrika da dahil.
sezer2022 dgn-adl1 yer yüzü doktorları, kardeşeli ve ihh tavsiye ederim,, hem ihh da bi dönem çalıştım hemde kardeşeline kurban kestirdik,, Afrika’dan video bile attılar ismimiz okunurken, kurban kesilirken
Avesila dgn-adl1 umutdaliprojesi hesabına bakabilirsiniz Instagram üzerinden. Afrika’lı çocuklar değiller ama niyetinize yardımcı olabilecek bir sayfa :)
Sienna Güzel düşünmüşsünüz allah kabul etsın pekı filistindeki çocuklar oradakı insanlara nasıl ulaştırabılırıx yardımları yıyeceklerı felan yurtdısındayım sosyal medya hesabım yok bugün haberlerde gordum aclık hastalıklarla mucadelerıni aylardır koskoca dunya kus kadar israıle dur dıyemedı vah halımıze vah 😩