merve5561 Kızlar bizim gibi olan var mı allah aşkına kafayı yicem kızım 16 aylik oldu 10 aydır uğraşıyorum hiç yemiyor bunaldim sadece emiyor oturup ağlıyorum her gün hiç yemedi bugün mesela bir tane makarna bile atmıyor ağzına neler yapiyosunuz
Merius merve5561 memeyi azalt ac kalmasını sağla yoğurt tarhana çorbası mercimek çorbası gibi yutumu kolay şeylerden basla eğer kati beşine hemen geçmezsen coknsikinti yaşarsın sonra yavaş yavaş pilav makarna kızarmış patates cok severler ilk baslarda öğürebilir sakın vazgeçme konusmasininve bagirsaklarini çok etkiler bırak ogursun yeri gelir kusar bırak kussun ama sen sakın yılma
ipegiminannesi merve5561 sütü azaltmalısın sen emzirdikçe direnir canım yemeye, aç kalmak diye tabir etmiyorum ben sende öyle düşünme onun iyiliği için olduğunu düşün ve motive et kendini sonuçta senelerce emziremezsin değilmi
Alptugba merve5561 Arkadasimin kizida aynıydı kesinlikle hic bisey yemiyodu memeden kesti sirf bu yüzden suan yemeye basladi
Meryemdeveci merve5561 aynı atlatiginiz gibi benim oğlum 11 aylıkken bıraktı ek gıdayı 18 aylık oldu hala aynı bizimkisi meme emmegide 9 ayda bıraktı onada güvenmiyor yinede ek gıda yemiyor işte
merve5561 Merius öğürme yok yiyebiliyor yemekte sıkıntısı hiç yok canımı sıkan bu yiyebiliyorken yemiyor istediği zaman kofte yiyor bütün bütün ceviz bile yiyor ama.yemek istemiyor 1 gün yiyor 10.gün yemiyor
Badevehande Benim ablamda öyleymiş annem çok dua etmiş yiyen bir bebek nasip et diye zormuş canım öylesi Allah yardım etsin yer inşallah bi an önce
Kubra2kat merve5561 ayni benim kizim cani isteynce herseyi yior ama istemedigi zaman asla yediremiom ayda bu tane kofte yese mutlluuktan havalara ucuyoruz
Bsrumt55 19 aylik kuş kadar yiyor kesinlikle vitamin almıyor sizinki yine emiyormuş bizimki süt içiyor kendi haline bıraktım artık
merve5561 Bsrumt55 emiyor emmeye güveniyor kesinlikle benimki iştahsız cocuk çok zor yıprandım valla kilosu da az 8.5 sizin kilo alımı nasil
merve5561 ipegiminannesi aynen emzirmiyorum 5 saat falan yine yemiyor dayanamıyorum emziriyorum çok zor iştahsız cocuk
Canimincani Alptugba evet ben de çevremden hep böyle duyuyorum. Yemeyen bebekler memeyi kesince yemeğe başlıyormuş cnm.
Sarisin Alptugba bunu ben de çok düşünüyorum bu aralar 17 aylık olcak asla yemek yemek istemiyo 24 saat boyunca 5 dkya bir emiyo 😔
Alptugba Canimincani Evet cnm gerçekten oyle oluyo arkadaşım bana kesicem memeden dediginde emzirmekle alakasi olmaz diyodum kesme cocugu diyodum ama gercekten yemeye basladi
merve5561 Sarisin ben de kesmeyi düşündüm sonra yine yemezse hep ac kalır diye korkuyorum kilo.alimi nasil kilo.almıyor benim kızım
SelmaYakup Ac kalinca oyle bir yer ki sık sık emzirme meme istediği zaman yemek teklif et ben oyle yapiyorum yiyor 13 aylik
Sarisin merve5561 kilo alımı iyi çok şükür sevdiği bişey olursa yiyo ama genel olarak süte çok güveniyor inek sütü de pek içmiyo. Emzirmeyi kesersem yemek yer diye düşünüyorum en çok zorlandığım konu ise gece uykusu çok kötü yenidoğan gibi
merve5561 Sarisin gece bizin de aynı saat başı uyanıyor yenidoganken daha iyiydi uykusu ne guzel bizimki.yemiyor sevdiği şeyleri bile 1-2 tane anca
merve5561 Meryemdeveci 11 aylik olana kadar yedi yani neden bıraktı acaba benim.kizim başladığımız günden beri yemedi hiç hep.tepkili yemeğe