cemreninannesi_ yalnizannee_ ben pesto soslu makarna ve mücver yaptım. Üşenmezsem salata da yapacağım da bakalım
Ssude Themom_ erleri minik minik doğruyorum. Önce haşlıyorum. Sonra yağda biraz kavuruyorum biraz sıcak su koyuyorum sonra suyu çekiyor biraz daha sıcak su koyuyorum toz biber ekliyorum yavaş yavaş pişiyor. Lavaşları filan kendim yapıyorum.
124dorukcum124 yalnizannee_ postu yeni gördüm 😁 fırında patates köfte domates soslu makarna yoğurt turşu İrmik helvası
yirmiikikasim23 [silindi] ben varya dunden kalma pilavi isitsam dunya aleme reklam olurum yeminle. artan yemegi yeme olayina o kadar hayranimki anlatamam ki oyle buyudum
[silindi] yirmiikikasim23 ya normalde eşim yemiyordu . Ama fazla yapmışım çöpe mi atiyim valla bi gün muhtaç kalırız Allah göstermesin . Öyle şeylere dikkat etmek gerek ya . Yeseler ölmezler
yirmiikikasim23 [silindi] evet annemde saklardi yerdik olmedikte cok sukur ama esim ve ailesi acayipler bu konuda
_nidosunannesi_ yalnizannee_ patates salatası yapicam mayalı poğaça yapicam birde çorba olsun diyorum yeter ya her gün yemek yapmaktan sıkıldım vallahi