yalnizannee_ Kızlar yağlı yemekten sıkıldım artk ne yapsam diye düşünüyorum şimdi çocuk da olunca onun da yiyebileceği bişey olmalı sonuçta fikir verin akşama ne yapsakkm
KahveliVera yalnizannee_ Pirinç pilavı 🍚 Et kavurma 🥩 Mercimek çorbası 🥣 Salata 🥗 Tatlı yapmıyorum eşim sevmiyor 🫣
[silindi] yalnizannee_ dünden biraz çorba biraz pilav arttı , yanına tavuk didiklemeyi düşünüyorum. Yanında da cacık güzel gidiyor
yirmiikikasim23 [silindi] ben varya dunden kalma pilavi isitsam dunya aleme reklam olurum yeminle. artan yemegi yeme olayina o kadar hayranimki anlatamam ki oyle buyudum
Umutdamla20 yalnizannee_ ıspanak makarna turşu var canım fırın patates ıstedı onu da eklerım Cok sukur
gamze5_4 yalnizannee_ Valla makarna yaptım yanına turşu var birde ayran, salata yaptım çorba olarakta yayla yaptım öff yoruldum 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir yalnizannee_ dünden kuru fasulye ve pilav var yanına salata yapmayı düşünüyorum
Zlhaanne yalnizannee_ pişti bile benim biber dolması yanına Kant sosladim eşim gelince bir aifrya atılacak tamamdir he bide havuç tarator
Mikoiledikonunannesi yalnizannee_ bugün günlerden kurufasulye pilav oruca kadar yapmayı düşünmüyordum amaa kizlaar canımı çektirdiniz .dün bizde balkonda mangal faciası vardı onlar kalmış rahatım bugun
maygirl yalnizannee_ tarhana corbasi, firinda tawuk karnabahar,pilav,salata,tatli olarakta etimek tatlisi