karahann Kızımın kınası nı yapıcam spa da olucak konseptli süslü falan foto da çekilcez ama hangisini giysem bilemedim
karahann Lazerlimunafik rahat hareket edebilmem lazım bize uzak bi yer sonrasında alışverişe gidicem🫠
melikeatlas karahann Daha şık zarif gömlek pantolon veya elbise giyebilirsin tatlım. Bunlar maalesef olmaz komşunun kınasına giderken bile giyilmez.
karahann melikeatlas tatlım ben elbiseyi kendime yakıştırmıyorum sade olsun istediğim için böyle daha abiye seçeneklerimde var tabiki ama ben bu ikisinden birini secicem sadece kararsız kaldım
joyfulmom karahann 1. Kıyafette kemer de olsa daha güzel olur. Tulum da gayet yakışmış. Şık olmak demek parıltı,elbise demek değil. Temiz,güzel ve yakışan kıyafetler tamamlayan aksesuar,saç, makyaj ile gayet şık olunur ☺️
karahann joyfulmom katılıyorum tabiki bu papaz gibi saç ile gitmiycem sadece duruşunu görün diye attım lafım sana değil ben sadelikten yanayım zaten ama kemer fikrini değerlendiricem💕
Lazerlimunafik karahann Tamam o zaman tulum giyin güzelde takı tak saçını da güzelce yap hafif de makyaj 🥰
Fusunf nbanba neden anlamıyorsunuz , sormuş ee bana göre ikiside olmamış ne diyim herkesin zevki farklı