ONT3434 Bizde bugün aldık dört aylık 7 kg 7 damla şeklinde ocean mikrofer olanı doktorumuz önerdi bizede,sağlık ocağının kini vermedim yarın başlayacağız inşallah sıkıntı yaşamayız
ONT3434 Ocean 400 d vitamini üç damla şeklinde veriyorum çay kaşığı ile mi veriyorsunuz canım anneler bunları d ve Demiri tecrübeleri yazarmısınız🙋🏼♀️💐
turansmom Garfield ocean 400 günde bir fıs canım, damla olarak kullanmak istiyorsan 3 damla. Benimki 1,5 aylık☺
Garfield Babymm merhaba biz böyle bir şey yaşamadık ben çay kaşına damlatıp direkt veriyordum belki bişeylerle karıştırdığınız için etkileşime girmiş olabilir bir de tek vermeyi deneyin
Asaf_Annesi Ama sayfada sordum ama burayi yeni gördüm.. Benim oglum 5 aylik bizde dogal olsun diye ocear mirofer şase aldik. Toz şeklindeymiş ve uzerinde dediğimiz gibi 4 yasa uygun yazinca aklim karisti. Simdi ogluma ne kadar vermeliyim bilemedim…
ceyda-beliz Garfield peki bunu kullandıktan sonra çocuğunuz kakası çok suku fazla okdumu zeytinyağlı ya benim çocuğumda aynı günde 2 3 kere sulu fazla kadar kaka yaptı
snm_ Garfield konu eski ama bende sorayım. D vitamini ve demir/kan ilacını peşpeşe mi veriyorsunuz yoksa araya biraz bekleme süresi koyuyor musunuz? Bizde bugün başladık ama sıralamayı nasıl yapacağımı bilemedim
Garfield snm_ d vitamininin sabah verilmesi öneriliyor akşam verildiğinde melatonin hormonunun üretimini baskıladığı için.ve d vitamini kalsiyum içeren bir besinle birlikte alındığında emilimi artıyor. Demir ise yemekten önce c vitamini içeren bir besinle birlikte alınırsa emilimi artar.
Mzgdgn Ocean d3 bir fıs veriyorum bebeğime sarı sarı akşama kadar bir daha çok kusuyor yaşayan bilen var mı konu da eski ama ???
Mervealperen Garfield kan ilacını eczacı kilosuna göre damla ver dedi şu an 6 kilo 4 aylık 6 damla vermem lazımmış kafam karıştı nasıl başladınız siz 4 aylıkken ne kadar verdiniz kiloya göremi