01012024 Kızlar oğlumun sol kulağı doğum zamanı çok bükülü kaldı şekil aldı doğal olarak ne kullanabilirim ailede kepçelik yok kepçede değil zaten üst kıkırdak içe bükülüyor sadece tavsiye lütfen
3kedili2bebekli 01012024 benim kızımında öyleydi bere takarak ve sağa sola yatirarak düzelttim ama hala hafif kepcelik var
endoplazmikretikulumiste 01012024 bem doktora sorduğumda herşey aslına döner demişti bende hiçbişey yapmadım sürekli şekil değiştirdi kulakları en aon doktorun dediği gibi babasının kulaklarının aynı oldu
Birprensessannesii 01012024 ben internetten bant aldım gayet güzel kızımı da rahatsız etmiyor kolay , kullanışlı tavsiye ederim takmakta çıkarmakta sorun yaşamıyorum
01012024 3kedili2bebekli bende bere takıyorım ama o kadar yumuşakki yine dönüyor bant falan var diyorlar ama nasıl kullanılır uygunmudur bilmiyorum doktor kontrolü lazımmış
3kedili2bebekli 01012024 sertlestikce tutacak sürekli kontrol etmek lazım hala uğraşıyorum bandana takmaya başladım artık ama cikariyor
01012024 Birprensessannesii kaç aylık sizin benim 2 aylık uygun olurmu birde hangi bant link falan verirseniz güzel olur bakiyim
Birprensessannesii 01012024 6.5 aylık burdan link nasıl atılır yapamam ama Trendyolala kepçe kulak bandı yazın şeffaf bir bant, çok küçük sizin bebeğiniz uygun olur mu bilmiyorum siz en iyisini bilirsiniz