pinokyo07 Bebeğim 1 ay 4 günlük her gün emzirmeme rağmen sütüm artmadı lohusa şerbeti helva dereotuda fayda etmedi.Bebeğim mamayla doyuruyor karnını.Sütüm bir yemek kaşığı kadar geliyor.Sütünüzü nasıl arttırdınız kızlar
LaraCroftTombRaider pinokyo07 bebeğini emzirdikten sonra elektrikli göğüs pompan varsa 30-40 dakika ikisi de sağ Sıcak duşa gir Emzirirken göğsüne masaj yap Günlük 3 litre su içmeye çalış İnşallah fazla fazla gelir 🙏🏻
tubasd pinokyo07 su için ama bardak değil yani baya için Kuru dut yiyin bulgur yiyin ve sağım yapın her 2 saatte bir bebeği emzirip ardından sagin sagdiginiz sütü biberon harici bir yöntemle bebeğe verin gecede gündüzde 2 saatte bir sağım uaoin 1 damla 4 damla demyin benimde öyleydi ilk zamanlar damla damla gelirdi
esmagzl Sabah akşam duş aldım saçımı ıslatmadım tabiki her seferinde bir de sünizit olmayalım süt sağma makinasının çok faydası oluyor günde 3 4 sefer sağmaya çalıştım iki göğüs aynı anda
esmagzl Süt sağma makinesini kiralayabilirsin bir süreliğine çok pahalı değil ben çalışan bir anne olduğum için satın aldım ama sütün artana kadar öyle yapabilirsin