153s34 Hatirlar misiniz bilmiyorum ama bi ara rapor paylasmistim ve birkac kisi yorum yazmisti sagolsun. Babamin akcigerinde bobreginde kanser olma riski var. İlacli mr ve pet cekildi. Doktora gitmisti annemler sonucu gostermeye ama tatildeymis doktor 🤦🏻♀️ sonucu gosterene kadar hayatta bekleyemez bizimkiler, bilgisi olan yardimci olabilir mi? Ozellikle sizler, gecenki seyde yorum yapmistiniz cnku sagolunn 🥹 @ikibebebiana , @ccanasli , @Elifyvz , @Busniltos , @brokoli .
ikibebebiana Maalesef çok üzülerek söylüyorum babanız kötü hastalığa yakalanmış. Daha önce böbrekten kanser geçmişi var mıydı? Çünkü sol böbrekte nüks görünüyor. Ve dalak komşuluğunda bı yere de sıçramış metastaz var. Çok geçmiş olsun gecikmeyin başka bir doktora gösterin 🌸
153s34 ikibebebiana evet canm sol bobreginde tumor vardi, bobregi komple 4 sene oldu alinalı. Sag bobrektede supheleniyorlardi ama anlayamadik iste. Coook tesekkurler. Dha baska seyelrde yaziyordu ama onlarda ‘saptanmadi,izlenmedi’ vs yazdigi icin gondermedim.cok tesekkur ederim ilginiz icin ya sagolun allah razi olsun