Noname987 Bebeğim 6 ay 6 günlük dün ilk defa uykusundan çok kötü sıçradı ve ağlayarak uyandı çok korktu korkarak uyandı yani ben de korktum. Dünden beri her uykusundan korkarak sıçrayarak uyanıyor başına gelen var mı böyle bir durum neden olur bu 😞😞
dgn-adl1 Noname987 gün içinde yanında yüksek sesle konuşmak bile etkiliyor bebekleri benim oğlum da iç çekerek ağlıyor bazen geceleri düşünüyorum gündüz ya düşmüş oluyor ya yanında biri yüksek sesle konuşmuş oluyor onlara çok dikkat edin
hry410_ Benim oglumda da oluyodu gunduz gorduklerini yasadiklarini ruyasinda gordu icin oluyo demislerdi bana
Noname987 hry410_ doktoruna sordum bende büyüme atağı dönemlerinde olabilir Ama devam ederse nöroloji görsün dedi
ayseetuncc Noname987 neden her şeyi nöroloji görsün diyorlar hiç anlamıyorum hastalık çıkarmak için yer arıyorlar çocuğun korkmasıyla ne alaka ya her bebekte olur bu
Noname987 ayseetuncc epilepsi olabilir diye ben de okudum zaten internete baksan direkt öldürürler adamı moralim bozuldu
mnzsdamhra Dün 1 aylik aşı olmuştu bebeğim dun gece hep aglayarak uyandi bugün gündüz de öyle muhtemelen ondan cok etkilendi ve cok korktu diye düşünüyorum bende sizde de bir sey tetiklemis olabilir bolbol sarilip koklayın iyi olsunlarr miniklerimiz 🤲🏻
ayseetuncc Noname987 ay yok bakma internete bende öyle her baktığım şeyde korkunç şeyler çıkıyordu🤦♀️