usenmedimyaptimbirvelet Dün bebeğime aynı anda vuruldu fakat bugün çok hastalandı doktorumuz zaten yan etki yapacağını söyledi ama ateşten ziyade vücudunda kırgınlık varmış gibi hissediyorum acaba hastalandı mı emin olamadım. Sizlerde nasıl etki oldu? Olduysa kaç gün sürdü
AyseSena usenmedimyaptimbirvelet ben sadece tek aşı vurdurdum ona rağmen çok ağrısı oldu hemşire bu sadece ateş yapmaz kas ağrısı da yapar ilaç ver muhakkak eve gidince demişti bol bol emzirdim biraz daha toparlamıştı
ezoezoezo usenmedimyaptimbirvelet biz 13. Ayda nimenrix bexsero ay ı anda 16 ve 26 bexsero İlk üç aşı yan etki yapmadı emziriyordumda ama 26. Da kas ağrısı oldu iki gün asla adım atmadı zorlu geçti
AyseSena 3-4 doz calpol yazmıştı doktorumuz 3 doz verdim 8 saat arayla diye hatırlıyorum zaten ertesi gün kendine geldi ama dediğim gibi anne sütü daha iyi geldi.
mryks Kaçıncı aydasınız doktorumuz bizede8. Ay ve 10. Ay ikisini aynı anda yaptırıp 4 dozla bitirmemizi söyledi . Bende tedirgin oldum iki doz birden olunca haftaya yaptıracağız bizde.
usenmedimyaptimbirvelet ezoezoezo aynı bizimde öyle olacak sanırım ayları benim beneğim daha 13 aylık 🥹