Telasemuduresi Merhaba hanımlar. Bebegim tam 4 aylık. Kucagimizda,beşiğinde her yerde oturmak istiyor. Kendini beline kadar yattığı yerden doğrultuyor. Sizce oturmasına yardımcı olmalı miyim? Daha erken mi?
stern Telasemuduresi istiyorsa yavaş yavaş destekleyebilirsiniz yastıklarla, çok uzun süre öyle durmayacak şekilde tabii ki.. 6.ayında ek gıdaya geçildiği dönemde desteksiz oturması bekleniyor bebeklerin.
Seydameva Telasemuduresi 3.5 aylık kucağımda oturmaya başladı 4 aylıkken günde 10 dk destekli oturuyordu 5.5 aylıkken desteksiz oturuyordu😊 kısacası bebeğiniz size oturmak istediğinin sinyalini veriyor yardımcı olun 🥰🙏🏻
Goktugunannesiseda52 Telasemuduresi Benim oğlumda öyleydi 4 aylıkken 10 dakikayı geçmeyecek şekilde oturabilir dedi doktorum şuan 8.5 aylık koltuktan tutunup ayağa kalkıyor bi şekilde onlarda hemen büyümek istiyolar heralde 😄
Telasemuduresi stern korkumdan daha erken diye kucagimizda bile oturtmuyordum. Baslayayim o zaman ufaktan. ☺
stern Telasemuduresi bizimki de yatmayı sevmezdi. Kucağımda daima oturur pozisyon takılırdı öyle ve meraklı gözlerle etrafı incelerdi 😂🥰 sadece tavan izlemek bence de çok sıkıcı 🤪
AryamH Telasemuduresi her bebegin gelisimi farkli olurmus oturma istegini belli edermis bizimki de 4 aylikken fln oturmak istiyordu kisa sureli kucagmda oturuyordu. Sizde yavas yavas deneyin
Saraa Telasemuduresi benim kızım 2 buçuk aylık şimdiden oturmak istiyor kucağımda oturturken susuyor oturmayı istediği için çokta engel olmuyorum az az oturtuyorum bazı bebekler erken atılıyor böyle şeylere ek gıda konusunda da böyle mesela kızım atıyor kendini yemek falan görünce parmağımla az tattiriyorum birşeyleri istiyor çünkü. Herşey için 6 ay beklemek zorunda değiliz bence yegenimde kızım gibi atılgandi herşeye ablam herşeyi yedirdi içirdi 6 yaşında şu an çok şükür ablam yemek konusunda hiç sıkıntı yasamadi. O yüzden 6 ay diye engel koymayın çocuklarınıza yani bence böyle her anne aynı düşünmeyebiliyor 😊