12345678fatma civcivmom benimde kizim 14 aylık ama emzirmiyorum hamileyim 28 haftalik tutmayı düşünüyorum nasipse
melissa_2201 12345678fatma tabi sizd kalmış ama tutmanızı tavsiye etmem bebeğinizin sağlığı için benim bı yakınım var riskli bı gebelik geciriyodu ona rağmen oruç tuttu ve şuan çocuğu 3 yaşında fln çocuk gelismiyo yurumuyo sayısız ameliyat geçirdi tabi Allah’tan gelen bişey bu ama yinede tedbir almakta fayda var size kalmış 😊
inci86 Zmh0311 benim bebeğim de 3:30 aylık hem emzirip hem de mama veriyorum ne yapsam bilemedim tutsam mı ailem tut diyor . Mama veriyorsun diyor ama bilemedim
inci86 inci86 evet işte tutmak istiyorum ama bir yandan da sütüm azalır diye korkuyorum zaten biraz az
cimcime1018 inci86 Aileni ne ilgilendirir ? Bebeğin daha çok küçük canım. Sütün giderse bebeğinin rızkını kesmiş olursun. Kimseyi dinleme. Benim bebeğim 9.5 aylık yine tutmucsm çünkü emiyo sürekli
mybabyyyy civcivmom kızım 7 buçuk aylık ek gıdaya geçtik ama devamlı beni emmek istiyor ne yapıcam bilmiyorum ilk deneyeceğim zor olursa benim için yada sütüm azalırsa tutmayacağım
nurftma Doğumdan beri sütüm az zaten. Bolca yemeyle bi nebze sütüm var . Oğlum 7 aylık sürekli memede olduğu için tutamayacağım. Ek gıda yiyor ama emmeden duramıyor sütüm azalıyor ben yemeyince de.
Iremgr00 nurftma benimde aynı şekilde bende tutmayı düşünmüyorum süt kesilirse daha kötü bebekler için
yasmiiina 15 gün sonra 1 yaşında olacak maalesef tutamayacağım ek gıda yok sürekli emmek istiyor hiç halim kalmıyor
12345678fatma melissa_2201 dogrudr canim Allah şifasını versin insallah ama bence oruçla alakalı değil o ya cunku etrafimdaki insanlar hep hamileykn tutu ve çocukları masallah sapasağlam ya kazaya bırakmak istemiyorum çünkü tutamıyorum başka zamanda kalıyor yani üzerimde kalsin istemiyorum
Ngr_hurma civcivmom Ben sadece emziriyorum benegım haftaya 3 aylık olucak büyük ıhtımal tutamayacagım bende🥹
Busraata33 civcivmom hayır tutmayacağım 5aylık oğlum.süt alerji diyeti yapıyorum oldukça güçsüzleştim zaten birde oruç tutarsam yığılırım.
cimcime1018 civcivmom Tutmayı düşünmüyorum çünkü gün içinde sürekli emen bı bebeğim var 🥹 O emdikçe acikiyorum başım dönüyor 9.5 aylık
inci86 cimcime1018 ailem de tabi bana bırakıyor ama annem diyor nasıl olsa mama veriyorsun azda olsa sütün olur gece bol yersin dedi ama bilmiyorum ya bir gün deneyeceğim bakacağım ona göre karar vereceğim