canan6668 SweetMom__ canım olay ne şimdi tam anlayamadım Bu arada pp herseyi anlatıyor 🤣🤣🤣🤣siz ne istiyorsunuz ya🤣🤣🤣
SweetMom__ canan6668 kaç gündür 💣 yapamiyordu bugün patladı 😁 Abicim ne istiyorsunuz siz ne ne neee😂😂
SweetMom__ elisaazrasila03 ya en mutlu oldum an gaz ve bomba oh rahatladim 😂 ah annelik ya iyiki iyiki çok şükür❤
Zmh0311 SweetMom__ annelik delilik ya gerçekten bir gün kakasını yapamadı onun kokusunu bile özlemiştim 🥲
SweetMom__ Zmh0311 bende bende çok özlüyorum kaç gündür masaj yapıyorum karnına tik yoktu az önce salınca baya rahatlama geldi bana😥 Anne olmak dünyanın en güzel duygusu önceden kızardım istemeden bağırırdım şimdi daha sabırlı olmayı öğrendim bıraktım o istememsiz hareketleri onun yerine onun canın yandığını istemeden yaptığını ve çok küçük olduğu için derdini anlatmadığı anladım binlerce kez özür diledim ellerini öptüm gözlerinin içine bakarak defalarca özür diledim Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın öyle yorgun uykusuz kalıyoruz ki istememsiz şeyler yapıyoruz en büyük sinavamiz bu galiba
Yeniannis_ Yolda tükürük,balgam bile görünce kusan ben hala daha öyleyim bu arada 😂 bebeğimin ilk zamanlarında 3 gün kaka yapmadı diye ağlamaklı olmuştum en sonunda yaptığında sanki ben yapmışım gibi mutlu olmuştum. 😂😂😂 niye böyle oldum ben ya ahhahsh
Zmh0311 SweetMom__ kızzz sen beni mi izliyorsun 😂😂😂 bende önceden kızıyordum sinirleniyordum tabi istemsiz sabrım olmuyordu sonra oturdum dedim ki kendime bu çocuk bana muhtaç derdini anlatamıyor acaba neresi acıyor ne sıkıntısı var artık daha sabırlıyım kızım ağlayınca sinirlenmiyorum oturup bende ağlıyorum Allahım iyiki böyle güzel bir duyguyu anne olmayı nasip etmiş hepimize 🥰🥰