balli_cilek Kızlar emzirme döneminde destekli sütyen kullanan var mı ya emzirme sütyeni kullanıyorum ama artık destekli kullanmak istiyorum rahat olabilir mi nasıl olur kullanan varmıdır
Zumra_Fatma balli_cilek ayy hic tahat degil emzirirken cook zor oluyor cok pisman oldum denedim ve onaylanmadi ahhaha
Newmother07 balli_cilek ben emzirme sütyeni kullanıyorum normal olanları arada bir kullanıyorum daha rahat geliyor diğeri
neanladinyurdagull balli_cilek destekli dantelli emzirme sütyeni kullanıyorum memnunum normal sütyen aşırı zor
kahrolsunDunya kucuk bebekler daha sık emdiği için sürekli onu kaldırıp çıkarması oradan emzirmesi zor oluyor ama benim kızım 15 aylık Ben arada takıyorum yine zor oluyor ama evdeyken kolay oluyor dışarıya gideceksen Dışarıda çok zor oluyor
balli_cilek kahrolsunDunya 8 buçuk aylığız 9 sayılır hatta günde 3 uyku yapıyor o zamanlarda emiyor sıkıntı olur mu ki ya 😒
kahrolsunDunya balli_cilek en azindan kisa kisa deneyip bakabilirsin rahat edecen mi sütüne etkisi olacak mi denemekten nolur
balli_cilek Newmother07 bende alıştım ama artık destekliye geçmek istiyorum ya da normal desteksizde olsa sütyene1
B1elf balli_cilek sadece lohusayken emzirme sütyeni taktım şuan 1 yaşında 10 aydır neredeyse destekli takıyorum. Sütüm de birşey değişmedi beni zorlamadi
yusufum63 balli_cilek bebeğim 15 aylik olana kadar destekli asla kullanmadım sütü çekermiş dediler. Desteksiz sutyen alın
neanladinyurdagull balli_cilek ben bazen yarım desteksiz kullanıyordum ama emzirme sırasında ön askıyı açıp göğsümün altına çeke çeke o desteksiz kısmı bozuldu artık.O yüzden emzirmeye uyguna devam ediyorum
balli_cilek Newmother07 sütün çekilir falan deniliyor var mı ki öyle bşey acaba çok sıkmadığı sürece ne skaınca olabilir ki 😒