atesarp Bebegim 4 aylık dün kan ilacı verildi sağlık ocağından bugun verdim ama 10 dk sonra ağzindan burnundan gelecek şekilde kustu cok kötüydü sizlerin kullandığı özel olarak alabileceğim başka kan ilacı var mı ?
Melikemg atesarp 4 ay erken değil mi kan ilacı için benimki 5 aylık daha başlamadım bugün veya yarın baslayacam doktorumuz 5.ayda başlayın dedi
birprensesanesi atesarp sağlıkocağının verdiğinin içeriği hiç temiz degil o yüzden kusmuş olabilir Ben sidefer başlıycam 15 gün sonra doktorumuz böyle uygun gördü
miray_85 atesarp bizim doktorumuz 6. Ayda başlatti demir ilacina bestiron verdi icerigi temiz oldugu icin bizde basladık bende saglik ocaginin verdigini kullanmadim iyi yorumlar duymadim onun için
atesarp Melikemg dün aşıya götürünce verdiler bende doktoru aradım kullan öneriyoruz dedi bugun verdim ve böyle oldu o yüzden özel almak istiyorum
atesarp birprensesanesi evet okudum bende vermek istemedim doktorunu aradım o da öneriyoruz kullan dedi ve sonuç bu oldu bende sidefer alayim bari
atesarp miray_85 demek ki her doktor farklı zamanlarda başlatıyor ben emin olmak için doktorunu aradım kullan dedi hatta temiz icerikli özel alayım dedim cocukta bir etki gorursen kabizlık falan degisiriz dedi ama yavrum direk kustu normalde bu sekilde hiç kusmaz tıkandı kaldi resmen
miray_85 atesarp evet her doktor farkli ilerliyor birkac doktora gittik bizde anladık yani size kalmiş tabi ilacı degistirip degiştirmemek ama etraftan duydugum kadariyla cok tercih edilmiyormus saglik ocaginin verdigi