medinekaplan eymenaren41 bebeklere uygun olan var direk viks kullanmiyorsun bebekler için olanı kullandım ama faydası yok sadece vücudunu dinlendiriyor
safinaz1 eymenaren41 oğlum 2 yaşında hep öksürüğü zaman ayak altına viks sürüp çorap giydirip yatırdım faydasını çok gördüm ama bebe viksi kullandım
Mrvsmt2502 eymenaren41 sırtına sürüp , kendi diktiğiö minik yün yastığı koyuyorum zıbının içine ertesi güne öksürüğü geçiyor
eymenaren41 Mrvsmt2502 bende bebek olanını aldım ama sadece ayak altına dedi 1 aylık olduğu için sırtına sürsem Bnde havlu koydam olurmu acaba bebeğimiz ne kadarlık
miray_85 eymenaren41 mustelanin gögus balsamini aldim vick gibi kokusu iyi geldi oksuruge geceleri yatmadan kullaniyorum
mervezengi Merhaba kızlar oğlum 6 aylık olmak üzere. Öksürük yok ama bütün tıkanıklığı var. Bizde kullanabilir miyiz acaba
Mrvsmt2502 eymenaren41 hayır maalesef 6 ay üzeri için öneriliyor prospektüsünde . Siz zeytinyağı havlu ya da beyaz sabun havlu yapabilirsiniz şuan
eymenaren41 Mrvsmt2502 bebek vicksni ayağının altına sürüyorum da sırtına ozmn Bnde sarımsaklı zeytinyağı sürüp kalın bi havlu koyum
Mrvsmt2502 zehracolaks merhaba. çok aşırı değil elimize krem sürer gibi, sırtının emeceği kadar sürüyorum parmağımın ucu gibi alıp
zehracolaks Mrvsmt2502 anladım peki teşekkür ederim elimde bebek vicks yokda normal vicks var onu kullandım şuan köylük biyerdeyimde ezcanede bebek için olanı yokmuş bende diğerini alıyim kullanıyim dedim :(
Mrvsmt2502 zehracolaks bende normal viks kullandım önerilmiyor ama çocuk ciğeri çıkar gibi öksürürken duramadım devamlı kullanmayın hem ön hem arka kapatmayın yeter
zehracolaks Mrvsmt2502 önüne ve ayaklarına sürmüştüm sadece de bi kere kullandım aradan 2-3 gün geçti bu gece bidaha kullanıcam bebek olanını alana kadar artık
zehracolaks Mrvsmt2502 etmedi sanki dedim az mı sürdüm acaba nokta kadar aldım sürdüm dağıttım çünkü zararlı olur diye çocuk vicksi değil ya