amine437_ Kızlar kızım okuldan bit almış bit yeni gibi çok kaşıntısı yok gibi ama korkuyorm ilaç aldık ettik nasıl gider bu sirke bit neyse önerileriniz neler
lceLady amine437_ Siz ilaci kullanmaya devam edin Yastık nevresim carsaf gibi seyleri sadece kendine özel olsun kimse kullanmasın birde kaynarda yıkarsınız Tavsiyem sirkeli su ilede duş aldırın Birde okulda bit taraması vs anneleri uyarmak lazım 🤷♀️
esila2024vera amine437_ Benim 3 buçuk yaşındaki kızım park oynarken bulup gelmiş inan 2 ayı aldi bitmesi bit şampuanı sirkeli su gaz yağı bile yaptim oyle oyle azaldi ama inşallah sizin hemen bitet
ppzeynep amine437_ Paranit bit spreyi en etkilisi. Eczanelerde var. Şampuanlar böcek ilacı içerir. Spreylerin masum olduğu yazıyor üzerinde. Umarım öyledir.
amine437_ esila2024vera çok az yeni belli canm çok kasnmıuor tek tük ama korkak ilaç aldm eczaneden şampuan sprey vazelin de caldm taradım bklm
amine437_ ppzeynep bitex diye bir spry ve şampuan almıstım iyi geldi kaşıntı kepek sirke kayboldu inşallah baklm 1 hafta ya kadar 1 daha yapcam ürünü geçmez ise alym