User123456 Dişim agriyor diye parol içeyim dedim yanlışlıkla Vermidon içtim. 1 saat oldu içeli bebeğimi emzirsem sorun olur mu ? Ne zaman emzirmeliyim yada sütü mü sağmam gerekiyor mu ? Tamda emmeye kalkmak üzere emzik verip sallıyorum ne kadar dayanır bilemedim 3 aylık bu Arada
emilia User123456 İnanın hiç bilgim yok.. İnternetten bakayım dedim. Emziren anne ilaç alındıktan 1-2 saat sonra süt ilaç ile yoğunlaşma yapar. Anne ilacı emzirmeyi bitirdikten sonra veya emzirmeden 3-4 saat önce almalıdır. Toplumda ilaç aldıktan sonra bir saat beklemek gerekir denir. Bu yanlış bir bilgidir. İlaç alındığı anda süte geçmez. Süte geçiş zaman yaklaşık 1 saat olduğundan bir ilaç kullanıldıktan 1 saat sonra emzirmek en yanlış davranışlardan biridir. Bu süre alınan ilaca göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle doktorunuz size bir ilaç yazdıysa doktorunuza ne zaman emzirebileceğinizi danışmanız önerilir.
112canan User123456 vermidon güveilir ilaçlardan merak etmeyin ben migren ataklarında minoset kullanıyorum etken maddesi vermidonla aynı parasetamol+kafein günlük doz 2
pinkooo_02 User123456 bence sağım yapın sonra emzirin çünkü sadece parol içilebilir diğer ilaçlar icilemez
User123456 emilia evet bu yazıyı bende okudum ama sağmam gerekiyor mu onu çözemedim , Birde içeriği parasetamol+kafein mis parol de parasetamol ya acaba etkisi aynı midir sadece kafein var oda huzursuzluk uykusuzluk falan yapar diyor siz olsanız napardiniz suan 🥺
emilia User123456 Sizi etiketledim. Daha önce annelerimiz bu konuda konuşmuşlar. Sütü sağmak, bol su içmek önerilmiş. Sizde bi Okuyun mutlaka
emilia User123456 Sanırım ben iki memeyi de sağar, emzirirdim. Ama asla yanıltmak istemem sizi. Diğer annelerimiz bir problem olmadı dediği için Bunu yapardım, Saat 5 bebek ne kadar dayanır bilmiyorum. Mama varsa elinizde mama yapsanız? 🥹
User123456 emilia çok teşekkür ederim gördüm okudum şimdi , Ben en iyisi şimdi sağım yapayım artık ne zaman uyanırsa ozaman emziririm direkt ilaçlı sütü vermeyeyim ,Mama hiç kıllanmadım o yüzden yok maalesef
User123456 112canan ay çok teşekkür ederim icim bi nebze rahatladi emzireyim artık ozaman uyuyor ama ana yüreğim dayanamicak 🙈
User123456 pinkooo_02 bi 80 ml kadar sağım yaptim ilaç icelide 2 saat oldu yenice emzirdim insallah bi sorun olmaz artık 🙈🥲
bomgomy pinkooo_02 Sadece parol diye bir şey yok parasetamol grubu olan ilaçları içebilir emziren anneler, Vermidon Da Parasetamol grubunda. Bilmiyorsanız yazmak zorunda değilsiniz arkadaşlar biliyorsanız yardımcı olun
refresher Vermidonda da parol gibi parasetamol var o açıdan sorun değil ancak ek olarak kafein içeriyor o çocukta birazcık huzursuzluk yapabilir yan etki olarak
pinkooo_02 bomgomy ben böyle biliyorum ve yazıyorum birdahakine size sorayım ozman doktor bana böyle soyledi siz nasıl biliyorsanız öyle yapın