Ervanur25 2 yaşinda kızın gecelri uyumuyor mesela sabah 9 da uyandı ögle 2..3 gibi 2 saat kadar yatıyor sonra gece 3 buçuk 4..5 uyumuyor artık çok yoruldum ne yapmalıyım aynı durumda olan var mı
MnkKrtl Ervanur25 16 aylık oğlum sabah 5-6-7 de uyuyor uyandırmazsam akşam 5-6 ya kadar uyur 😂 damlada kullandım sabah erkende kaldırdım gündüz uykusunuda uyutmadım denedimde denedim ama sonuç nafile en fazla 2-3 e çekiyo uykusunu
moonlight__ Benim bebeğimde 14 aylık. Aynı uyku saatleri. Bende çok yoruldum napacagimi şaşırdım 😔 tek değilmişim meğerse. Saatleri birebir aynı
MnkKrtl Ervanur25 ben doktora sorduğumda her çocuk farklı ne yazıkki yapıcak pek bişey olmuyor benim 4 yaşında oğlum var gece 3-4 ken önce uyumuyo demişti
moonlight__ Ervanur25 maalesef 😔 doktorada götürdüm bi sıkıntı olmadığını söyledi 😔 tükendim artık 😔 eminim sizde öylesiniz 😔
MnkKrtl Ervanur25 ben alıştım artık başlarda zorlanıyodum ama ona göre hareket ediyorum uyuyunca yemeklerimi yapıyorum yorgunsam uyuduğu gibi bende yatıyorum falan