Zhra78 Kızlar bebeğim tam üç aylık oldu kanguru kullanabilir miyim bugün bir deneme yaptım ama bacakları böyle sanki rahatsız oluyormuş gibi geldi oysaki tam n şeklinde duruyordu ama içim bi huzursuz oldu rahatsız olmaz demi
Bebegimm1 Zhra78 M pozisyonu olması gerekiyor netten de bakın ondan mı kangurunuz eğer öyleyse içinde daha rahat eder
nisasevgili Zhra78 kiloya göre bakılıyor bu kanguru işine aldığınız yerin sitesine bakın isterseniz benimki mesela 3.5 kilodan sonrasını kullanabilir demiş
Ssude Zhra78 2 haftalıkken kullanmaya başladım ben kanguruya. Kızım çok sevmiyor 4 aylığız ama her gün bi 20 dakika kullanıyoruz yine.
simseklivekalpli Zhra78 ben 1 ayi dolmadan başladım yenidoğan aparatı ile. 5.5ayligiz kanguru elim kolum. Aparat yoksa 7.5 kg ve 4 aylık olunca baslayabilirsiniz
belus Zhra78 13 aylık oldu hala kanguru elim ayağım, kilosu ile kanguru uyumlu mu diye bakın etiketine kullanın rahat rhat oh❤️
askbebegimmbenim Zhra78 doktora sordum kullanabilirsiniz dedi 3ay 19 günlüğüz ama durmuyor hiç sevmedi
Animalover Zhra78 kullanabilirsiniz benim doktorum öyle dedi. Bende kullandım şuan 10 aylık bir sakıncasını görmedim
simseklivekalpli Zhra78 hayır alta koyulur yenidoğan aparatli kanguru diye bakarsanız resimleri görürsünüz