AslanAnnesii12 Bugün eşim eczaneye gitti. Umca damla istedim geçenlerde 300e aldığım damlanın fiyatına şok oldum duyunca. 530 tlye almış damlayı. Bu fiyatlar gerçekten nereye gidiyor böyle. Ne olacak sonumuz
YavuzAli33 AslanAnnesii12 çokta gerekli bi damla değil bence bizde aldık ama pek bir faydasını görmedik o yüzden tamamen doğala yöneldim artık bağışıklık güçlendirmek için kullanılan bi damla zaten onun yerine günlük suluğunun içine 1 çay kaşığı doğal ev yapımı sirke katıyorum elhamdulillah çokta faydasını gördük
Bilen7 AslanAnnesii12 farklı ecZaneden mi aldınız? Eczaneden eczaneye değişiyor fiyatlar bende 200 tl fark ile almıştım başka eczaneden şok olmuştum.. meğerse heryerden aynı fiyat değilmiş
BuzluLatte AslanAnnesii12 evet yılbaşında sorma o fiyat oldu. Bende geçen gün alırken küçük bir şok geçirdim 😂
incikko Valla bende 2-3 gün önce 20 ml olanından aldım 280 mi neydi 50 ml olanına aynı şekilde 500 küsür dedi kızım da hastaydı cidden faydasını gördük birdahakime büyüğünü alırım dedim ama ben alana kadar 600 ü bulacak heralde🥲🥲
Hvvyldz Umca damlayı kaç aydan itibaren verebiliriz bende kızımı hasta olcak gibi hissediyorum burnu tıkandı 10 aylık