seizetheday Oğlum birkaç gündür kaçta yatarsa yatsın 1 saat uyuyup kalkıyor ve 2 ye 3 E kadar uyumuyor bu neyle alakalı olabilir normalde gece kalkarsa beslenip uyuyordu birkaç gündür böyleyiz yenidoğan bebeğimi uyutuyorum oğlumu uyutamıyorum sanki anlaştılar
gulyabani seizetheday kızım da 19 aylık aynı 10 d uyuttum şimdi kalktı tekrar uyuttum. Gece 2 d banko kalkıp 4 e kadar uyumuyo. Ve 15.ayından beri böyle. Hergün sinirden ağlıyorum uykusuzluk ve yorgunluk artık bütün sistemimi çökertti
burcineliz seizetheday benim kızım da öyleydi azı dişlerinden dolayı böyleymiş şimdi patlattı da rahatız düzene girdi uykuları
havvaace seizetheday herkese söylerim 19 ay çok fena geçiyo diye ne uyku ne huy her şey değişiyo çocukta
takdedicanima Bende de aynı durum var, 18 buçuk aylık. Bu dönemde uyku gerilemesi oluyormuş 😭 çare bulan varsa bana da seslenin nolur 🖐️
gulyabani seizetheday 18.ayda uyku gerilemesi var ve son atak haftasıymış. Tabi bundan hemen sonra da 2 yaş sendromu başlıcak. Ben alışığım zaten hep uykusuz bi bebekti. Ama artık çığır açtı 2 d kalktı yine saat 4 olmuş yeni uyuyor. Su ver diye bağırarak uyandı içi yandı galiba gece gece🤷♀️😀
seizetheday Sinem61 gündüz tek uyku 1 saat yapıyor çoğu zaman yapmıyor bile artık uykudan değildir de son 4 dişi kaldı olabilir bilmiyorum ama diş çıkarırken iştahsız oluyor normalde