Emy Kızlar bebekte şampuan alerjisi olup olmadığını nasıl anlarız dogdugu günden beri mustelanın ürünlerini kullanıyoruz yüzünde kızarıklıklar oluo arada gecıo tekrar oluo yüzü de çok kuru acaba bunla ilgisi olabılır mı
Lorde Emy Egzama olmuş olabilir. Ben de Mustela kullanıyorum kızıma ama yuzunde boynunda omuzlarında kizarikliklar vardı. Isilik oldu sandık meğer egzamaymis. Krem verdi doktor. İnternetten de araştırdım sabun içerikli ürünler kullanmayın diyor.
handankoc Emy aynı anlattıgınız belirtiler benımde bebegımde oluo arastırdım milia denılıormus uc aydan sonra yavas yvas gecıomus bakalım ıns egzema degıldır
Emy Lorde egzama gibi degil isilik gibi fakat gecer dediler benim de aklıma acaba şampuan dan olabılır mı diye geldi tesekkur ederim
Arvenceren Bnm kzmn da yüzünde var sürekli gözlerini oyalıyo yavrum sabh hasteneye gitcez baklm neden olmş
Emy handankoc İnş gecer bende arastırdım fakat bunu duymamıştım bana da gecer dediler oluyomus sadece yüzünde var zaten ara ara oluo azalıo bi daha oluo