Buse_asya23 mrhblar , kizim 1 yas 20 gunluk alt ve ust on iki disleri var . ama geece uykularinda belki bin kere uyaniyor. karni tok alti temiz sizce neden byle yapiyor?
GayeAlparslan Buse_asya23 uyku düzeniniz nasıl gün içinde 1 yaş 23 günlük bizim gece uyanmaları azaldı bir kaç kez kalkıyor yine ama piş piş yada sallamayla geri uykuya dönüyor
yokolmaz Buse_asya23 benim oğlumda ogleydi ,15 aylıkken gece beslnmesini kestim ,şimdi bir kere uyaniyo ,yanıma aliyrum tekrar uyuyo şuan 21 ayligiz
Nisaaabbk 13 aylık saat başı yada yarım saatte bir uyanıyor sabaha kadar ve surekli ağlayarak uyanıyor….deliksiz uykudan umudumu kestim sanırım ölünce uyucam :)
Buse_asya23 valla gunduz 1,5 saat uyuyor aksam yemegi saatinde bi o kadar dha gecede iste 12-12.30 arasi uyuyor ama her dakika mıy mıyyy , 🫨🫨🫨
Buse_asya23 yokolmaz gece beslenmesini kesmeyii nasil yaptiniz ? benim kizimda su da olsa bseyler istyor valla gece
yokolmaz Buse_asya23 hiç uğraşmadım desem inanirmisiniz ,emiyodu zaten ,bir gece vermedim o gün biraz zorladı yanımda ytrdim faln derken ikinci günde vermedim öğle kestik ,pek uğraşmadım anlicaginiz