zeyynepgk Kızlar bebeğim 3 ay 3 günlük 2 gündür baya baya doğrulup kalkmaya çalışıyor yattığı yerden bu ayda normal mi ?
asminmom zeyynepgk Bizde 3 ay 4 günlüğüz. Benim bebeğim de doğrulup kalkmaya oturmaya çalışıyor normal sanırım bu aylarda.
aslanbeyy zeyynepgk benim bebeğim 3 ay 8 günlük kafasını tam tutuyor kalkmaya çalışıyor uyukuda kendini çeviriyor bunlar normal şeyler bence tabi bebekten bebeğe değişir
yirmiikikasim23 zeyynepgk benim bebegimde 3 ay 11 gunluk kucagimizda dogrulmaya calisiyo oturmak istiyolar sanirim
alin12_ zeyynepgk benim bebeğim 2 aylık.anakucaginda tek bırakamıyorum artık.kendini öne atmaya çalışıyor.ellerini tuttuğum zaman da kafasını kaldırıp gelmeye çalışıyor 🤭😅
ferideakdkdkf aslanbeyy kafasını tam tutugunu nereden anladini uzanırken iki kolundan tutup çektiğinizde geride kalıyor mu?
aslanbeyy ferideakdkdkf kucağıma aldığım da kafasını sağ sola savurmuyor ellerinden tutup çektiğim de kafasını da tam kaldırıyor
Zinnetnur zeyynepgk bu bebekler resmen aynı fabrikadan çıkmış gibiler🤣 çok normal bizimki de 3. Ay da kafasını kaldırmaya çalışıyordu yattığı yerden ve hepsi aynı sonra yapmıyorlar ama oturmaya başlayınca🤣
yirmiikikasim23 zeyynepgk sahsen ben bebek olsam yatarim aksama kadar ne de olsa hizmetcim herseyimi yapiyo degilmi 😁
esmaaxx zeyynepgk biz 2 ay 10 günlük benimkide maşallah kalkmaya calisiyor nerdeyse dönmeye bile çalışıyor normal yani şimdiki zaman çocuklari 😀