Denizezgi Ben bu adama her hediye alırken kasılıyorum. Klasik kazak, gömlek, parfüm vs hep aynı.. E alcak bişeyde kalmadı.. Yeni yıl hediyesi ne alsak ki? Var mı farklı bir fikri olan?
giz Denizezgi ben kizim adina babasina bir tek kahramanim var ve ben ona baba diyorum yazili fotografli cerceve yaptirdim 🤭 ben hala dusunuyorum 🤣🤣
Defnecikkk Denizezgi saat der susarım ben her doğum gününde alırım arkasına da tarih yazdiririm hem seviyorlar hem de kullanabiliyorlar
Askmeyvesininannesi Denizezgi çiçek alıcam 😀 hep ben alıyorum sen hiç bana çiçek aldınmı çiçek istiyorum demişti 😀😀😀😀 dedim doğru erkeklerinde çiçek hakkı vardr😀😀bildiğimz bi buket içek alıcam😀
[silindi] Ben arabayı yükseltmesine izin verdim onu hediye sayıyorum ahahah😅😅😅 çünkü herşeyi var beğendiği ne varsa hemen alıyor alacak bişey yok🤷🏻♀️
Denizezgi [silindi] ben şimdi bana aıp almadığını merak ettiğimden saba hediye aldım dedim hadi ya çok sevindim bende sana ufak bişeyler aldım dedi. Şimdi almam lazım doğal olarak🤣🤣🤣 Annem ile babamda kazak aldılar gidip en klasik şeyde gtti böylelikle🤣🤣🤣
[silindi] Denizezgi Saat, kemer cüzdan takımları olabilir. Kış sezonu güneş gözlükleri vs de baya indirim oluyor gözlük olabilir. 🤔
Denizezgi [silindi] çok mantıklı bak bunu düşünebilirim. Birde işyeirnde masasına koyması için bebeğimizin resmini çerçeveye koyup versek çok mu saçma kızsı olur bilemedim. Bana gelse memnun olurdum ama erkekler garip yaratıklar
Denizezgi [silindi] ben buna nişan bohçası için kemer cüzdan aldım bi kere bile kullanmadı akıllı bıdık cüzdan yok ona, gözlük olabilir de gözlükte denemeden nasıl alınır
[silindi] Denizezgi eşinizin yüz genişliğine göre ekartman ölçüsünden seçebilirsiniz. Erkekler biraz değişik evet. Tesbih severse koleksiyonluk güzel bi kehribar tesbih falan alabilirsiniz halısahaya gidiyorsa krampon olabilir vs vs aklıma gelenler
Denizezgi [silindi] kehribar iyi olablr aslında çok ta orjinal bir fikir değil mi, ama bileklik olsa daha hoş olur. Kimse de pek olduğunu sanmıyorum, kız ne halı sahası bizimkinin tek sahası dumansız hava sahası 'ev' Evden çıkınca oksijensiz kalan türden.
Akininannesi Kocişe en güzel hediye beraber şükür namazı kılmak bugünlere de geldik şükürler olsun 🤲🏻 Allah dert keder vermesin sağlıklı huzurlu nice mübarekli seneler olsun 🤲🏻 Rabbim kimsenin huzurunu bereketini kaçırmasın 🤲🏻 HAYIRLI SENELER GÜZEL ANNELER 🥰
giz Denizezgi bende oyle olcagindan eminim ondan cok icime sindi 😍 herseyi kizi adamin benim pabuc damda bile degil goremiyorum 🤣🤣 kendimde cuzdan alcam burdaki yorumlardan caldim 🤣🤣
Denizezgi giz cüzdan değil sen çanta cüzdan takım alsan farkedilmez o zaman bu mevcut durumda 😂😂🤣 Al kardeşim yakışır 😂😂