cevriyeee Bu 3, ayım ilk kutularda 2 3 gün silik silik kahverengi geldi adetim bu ayda adetime 5 gün kala kahverengi lekelemem oldu bunu adet olarakmı saymam lazım acaba adet günüm geldi ama olmadım haplar böyle düzensizlik yapıyormu
turkan2_ cevriyeee emzriyosaniz normal regl düzensizliği benm bir sene sonra anca yerine oturmuştu düzeni şuan da hale olmdm7aylk olduk🤦 leknmem bnm de olmuştu ama regl sayilmiyo kahverengi leke🤷
Musmutlubiri cevriyeee ben 1 ay oldu kullanalı öyle birşey olmadı ama göğüs ağrısı ve büyümesi yapıyor galiba sende de oldu mu acaba
cevriyeee turkan2_ hayır emzirmiyorumm vallahi hamile kalmak hiç istemiyorum test yapmaya korkuyorum ekstra eşimde korunuyordu umarım lekemele adetten sayılır bazı haplar böyle yapıyo diye duymuştum ama hangilerini bilemiyorum
turkan2_ cevriyeee bı arkadaşım o kadar eşi de kendi de korundu halde gebe kaldı😁🤭 kısmeti varsa herturlu geliyo yinede test yapın içiniz rahat etsin ben leknme gebelik belirtisi saniyodum bazıları öyle olmuştu benm öyle olmadi doğumdan sonra regl gorduyseniz sonradan oluşan düzensizlik normal 🤷
cevriyeee turkan2_ orası öyle tabi Allah isteyenlere nasip etsin 3,5 yaşında çok hararetli bir oğlum var manevi olarak hiç bakacak gücüm yok🥹
turkan2_ cevriyeee öyle ya sorma benm de iki tane ama sanki 10taneler raabim gönlünüze göre versin inşallah 🤲