yasmin0406 Kızlar 15 aylık erkek bebeğim var çeşitli vitaminler iştah şurupları kullanmama rağmen bir lokma da olsa yemiyor akşama kadar aç bıraksam yine de yemek yemez başına gelen varmı yada bilgisi olan yardımcı olursanız ,şimdiden teşekkür ederim
mehtapppppp yasmin0406 benim oğlumda 1 yaşına girecek 9 gün sonra bizde aynıyız ağzına lokma sokmuyor ek gıdaya geçtiğimizden beri 2 kaşık çorba içse şükür diyorum. En çok korktuğum yemeyen bebek ilerleyen zamanlarda da yemiyormuş. Kilosu iyi olsa hiç sorun etmem ama 1 yaşında olacak 8 buçuk kilo daha :(
Elenor17 mehtapppppp benimki de aynı 8.5 aylık kırk takla atıyorum yedirebilmek için . Onceden yiyordu son 1 haftadır mahveti zaten meme emmiyor mama da cok cok az içiyodu ınu da bıraktı
09dilek mehtapppppp diş atak falan olabilir önceden yiyorsa geçici bir süreç olabilir. Bence yemek istemediğinde zorlamayın. Bebekleri zorlayınca herşey daha kötü oluyor bunu anladım. Ya da kaşıkla yemek istemiyordur. Benim kızım 15 gün yoğurdu bile eli ile yedi. Normalde haşlanmış yumurtayı yerdi yemek istemedi zorla verdim hiç yemiyor şimdi. Zorlamasam yiyebilirdi.
Elenor17 yasmin0406 neyi var bi anlasam, aşırı düşkün oldı bana ne yapacağımı bilemiyorum. Cok yorgun düştüm ek gıdayı da reddedince aç aç durunca cok üzülüyorum
Elenor17 yasmin0406 ne kadar sürede geçer ki dibine kadar yaşıyoruz bugün sadece 4 öğün yemek yedirebişdim o da savaş vererek
Elenor17 yasmin0406 ama meme ya da mama emmiyor sadece ek gıda :( günde 2 kez zar zor mama içiriyorum