Asolitam aysullsn Alice in borderland mutlaka izleyin Bir de Cennete hoş geldiniz İkisi de çok iyiler
Ess92 aysullsn breaking bad i bitirmiştim 5 yıl önce ona başladım tekrar kızımınyatırınca 1 bölüm izliyorum
Bett1 Extraction aksiyon filmi bol bol aksiyon ve çok güzel 2. Side var o da çok güzel mutlaka izleyin
aysullsn Asolitam alice is borderland mükemmel bir diziydi bayılmıştım diğer dediğiniz diziye hemen göz atıyorum teşekkür ederim 🤩
Asolitam aysullsn o tarz dizileri seviyorsanız Cennete hoş geldiniz de çok iyi hatta yeni sezonu gelir inşallah diye bekliyorum çok heyecanlı bitmişti 😂 mutlaka izleyin
Ess92 aysullsn yenilerden pek keyif alamıyorum ya da çok içerik var seçemiyorum :) eskileri baştan başlayıp başlayıp izliyorum
Balliiii aysullsn hiç sorma bırakamıyorum bitirmeden bebem zaten ayağımda sallanıyor oluyor bazen uykusuz gecelerimde aktivite djsjsjjajshdh
sek_kahve aysullsn netflix değil ama amazon video’da the expanse var, ben çok beğenmiştim tavsiye ederim
ikiekmekaldimevegidiyorum aysullsn evet ya bu dizi çok iyi olmuş genelde beni her dizi sarmaz sıkılırım ama bunu bir gece de bitirdim 😂