Bulutsevda iyi geceler canım. Bak sana basımdan geçenleri anlatayım. Deneyip denememek sana kalmış. Benim oğlan iki aylık. Anne sütüyle besliyorum. Kırkından sonra huy değiştirdi. 5 6 sefer kaka yaparken günde ikiye hatta bire kadar düştü. Emdikten sonra karnı taş gibi olup oturuyordu. Çatlicak gibi agladi birkaç sefer. Biz gaz sancısı dedik. Daha doğrusu ben dedim. Eşimde dedi ki bu çocuk kabiz olmuş diyordu. Bende ya sacmalama sütle besleniyor bisey yemiyor ki kabiz olsun diyordum. Neyse iki defa köpüklü kaka yapti endisendim dr a gittim. Öneri üzerine seçtiğim dr dan başka bi dr a gittim. Önceki dr gaz damlası yanı ilaç verdi gönderdi. Öneri de vermemişti. Neyse işte dedim köpüklü kaka yapti gazi oluyo çok dedim. Kaka tahlili istedi. Biogai diye bi gaz damlası var bilirsin belki, onun yan arkadasi BİGAİA adında toz sase şeklinde probiyotik önerdi. Ben bebeğimde 6. aya kadar kullandım dedi. Aldım ben bunu 44 lira gibi bisey. Sütümü sağdım karıştırdım verdim bebeğime. Sabahına bebeğimin bezi kakayla dolu ve karnı yumuşacık ve hatta çok mutlu uyandı. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum kakasi bez almadım daha. Çok az da olsa yapıyo. Aldığım şeyin üzerinde ilaç değildir yazıyor. Ve takviye edici gıda yazıyor kuzum. Probiyotik zaten bilirsin bagirsak için çok önemli. Ben kullandım faydasını gördüm ve ilaç değil. Dr a sor kullan der büyük ihtimalle alırsın kullanırsın kuzum insallah bebeğin huzura kavuşur ❤️🥰