kubratagram Bebeği bir yaşını geçtiği halde hala yürümeyen var mı benim bebeğim 13 aylık olacak neredeyse ama yürümüyor hala neden
Usnac1995 kubratagram Normal canım. Benim oğlumda ilk adımlarını 14 ayı geçince atmıştı. Doğru düzgün yürümesi 15 ayı buldu
Elisave kubratagram 18 aya kadar zamanı var benim kızımda 13 aylıkken basmaya başladı 15 olacak destekli yürüyor çok şükür acele etmeyin 🤗
Aslananne2 kubratagram tutunup kalkıyor mu siralama varmi bunlar varsa hiç korkma yürür benim oğlum 16 aylıkken yürüdü
Balyanaginannesi kubratagram ya benim kızımda 15 aylık ama yürümüyor tek el tutup yurumeye 2 gündür başladı ama biraz kilolu ona bağlıyoruz yoksa diger hareketleri çok hızlı emeklemesi tutunup kalkmasi flan
Ebrupinarrr kubratagram Çok normal Her çocuk yaşında yürüyecek değil ki Aya kadar yolu var Ayını geçmişti oğlum yürüdüğünde
Liya01 kubratagram benim kızımda 13 aylık yürümüyor tutunup kalkıyor adımlıyor koltuk kenarlarında ama tek başına bağımsız yürümesi yok bence normal bi süreç ❤️ 18 aya kadar yolu var