lojistisyen 4 yaşında kızım var evden çıktımı eve gelmek bilmez dışarı çıktımı gelmez birinin evine gitti mi biz zorla getirmeyene kadar gelmez söz dinlemiyor anne baba çekinmesi yok üzerinde neden böyle oldu ne yapmalıyım öneri tavsiyeniz var mı
Deletedmom_117 lojistisyen Tek cocukmu ve ailede şimartiliyor mu Dede nene tarafindan sen Söyle yap boşver annenleri diyenler var mı ? Çok aşırı olmadıkça normal geliyor bana aslında Çünkü Yaiati kendi gibi çocuklarla oynamak iyi geliyordur ama Annem ne der merak eder gibi düşünceleri Hafiften öğretmeye başlamalısınız ve eğer Üste dedugim gibi simartiliyoesa eğer buna bir dur demelisiniz onlar yapar siz cekersiniz
Mnli lojistisyen evde sıkılıyor olabilir anne baba çekinmesinden ziyade gittiği yerler eğlenceli geliyordur
Alisalpa lojistisyen şuan brnim oğlumda öyle 4 yaşında Biryere gittikmi misafirliğe orda yatılı kalmak istiyordu En son babaannesinde kalmak istedi bir gece bıraktık sadece Ertesi gün merakı gitti ilk defa benden ayrı kaldı merak etti sanırsam Şuan söylüyorum oğlum kalmak istermisin diye hayır diyor Babaannesi birde bebekle ilgilenir gibi ilgilenir önüne herşeyi yığar hatta parka felan götürmüş gezdirmiş merakı gidince daha da benden ayrılmak istemedi
lojistisyen Deletedmom_117 6 ay önce ikiz kardeşleri oldu. Hayır gittiği yerler eğlenceli değil babaannesine gider yaşlı insanlar ama gelmez gece yarısına kadar parka sokağa çıkar gelmez anne sözü dinlemez eve biri geldiğinde ne var ne yok anlatır ne aldıysak gösterir güzel güzel anlatıyorum olmuyor kızıyorum olmuyor artık ne yapacağımı şaşırdım
Deletedmom_117 lojistisyen Dediğim gibi büyükleri tarafından O şekilde alistiriliyp gibi geldi bana dede nene tarafindan